Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo doveo bivšeg hrvatskog reprezentativca

Slaven Belupo je uoči početka priprema koje počinju u nedjelju u Koprivnici predstavio svoje novo pojačanje u obrani, Marka Leškovića. Lešković je posljednji angažman imao u indijskim Kerala Blastersima, a svoje prve nogometne korake napravio je u Osijeku dok je još igrao i za RijekuDinamo te Lokomotivu. Vrijedi istaknuti da je četiri puta branio boje Hrvatske reprezentacije i devet puta boje mladih reprezentacija.

“Lijep je osjećaj doći u Slaven Belupo. Osjetio sam dobru i pozitivnu energiju već u prvim razgovorima s ljudima iz kluba i to je ono što me, uz dugogodišnju stabilnost i organizaciju kluba, privuklo. O klubu manje – više znam sve tako da mi neće trebati puno vremena za prilagodbuOčekujem da, prije svega, napravimo odličnu atmosferu u svlačionici iz koje ćemo graditi pozitivne rezultate iz utakmice u utakmicu. Vjerujem u sezonu bez ozljeda nakon koje ćemo biti zadovoljni i klub i navijači i ja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marko Lešković

Iskusni stoper potpisao je ugovor sa Slaven Belupom na dvije sezone. Istodobno trener Ivan Radeljić u sljedećoj sezoni ne može računati na Benedika Mioča, Abdu Lumalu, Daniela Štefulja i Samuela Nongoha koji su zasad napustili klub.

Komentari

Povezano