Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo doveo bivšeg mladog reprezentativca Njemačke i Hrvatske

Slaven Belupo posljednjih dana konstatno objavljuje nove igrače u svojim redovima, a taj niz su nastavili i u subotu ujutro. Novi igrač kluba iz Koprivnice je Dominik Martinović.

Martinović je napadač koji je rođen 25. ožujka 1997. u Stuttgartu te je svoje prve nogometne korake napravio u redovima tamošnjeg Bundesligaša, a igrao je i u Akademiji Bayerna za U-17 i U-19 momčad. U seniorskoj karijeri branio je boje RB Leipziga II, Elversberga, Waldhof Mannheima i Sonnenhofa. Odigrao je 199 utakmica u seniorskom nogometu i postigao 57 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je bio član mladih selekcija Njemačke i Hrvatske. Za njemačku U-15 i U-16 reprezentaciju upisao je šest nastupa i sedam pogodaka, a za hrvatsku U-19 tri nastupa i jedan pogodak.

Martinović je za službene stranice kluba rekao:

Velika mi je želja bila zaigrati u najvišem rangu Hrvatskog nogometa. Ovo je zemlja mojih roditelja i ponosan sam što sam stigao u Hrvatsku i Koprivnicu. Prijatelji koji su igrali za Slaven Belupo rekli su mi samo najbolje o klubu tako da jedva čekam zaigrati. Znam zašto sam doveden. Moj zadatak bit će golovi i asistencije. Uvjeren sam da ću pokazati svoju kvalitetu i pomoći momčadi da ostvari željene ciljeve.

Dominik Martinović, NK Slaven Belupo

Komentari

Povezano