Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo doveo bivšeg stopera Lokomotive

Prije nego je njihova momčad igrala utakmicu SuperSport Kupa protiv Kustošije gdje su upisali 1:0 pobjedu, Slaven Belupo je službeno predstavio novog igrača u svojim redovima.

Kao slobodan igrač je došao Dominik Kovačić. 30-godišnji stoper je posljednji angažman imao u slovenskom Koperu, a sada je potisao ugovor na dvije godine s klubom iz Koprivnice. Prilikom potpisivanja ugovora Dominik je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega zahvaljujem se svima u Klubu i stožeru na ukazanom povjerenju i angažmanu. Nadam se da ću opravdati isto to povjerenje u što kraćem roku. Jedva čekam da počnem s treninzima i da se priključim ekipi. Stanje na tablici nije realan pokazatelj mogućnosti ove ekipe, a na meni i ekipi je da to pokažemo.

Dominik Kovačić, Slaven Belupo

Prije nego je bio član Kopera, Kovačić je igrao za Lokomotivu, Craiovu, Kisvárdu i Sheriff. Hrvat će već ovoga vikenda imati odigrati svoju prvu HNL utakmicu nakon gotovo četiri godine. Posljednju utakmicu u HNL-u je odigrao kao igrač Lokomotive 13. prosinca 2020. godine, a zanimljivo je da mu je tad protivnik bio – Slaven Belupo.

Komentari

Povezano