Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo doveo brazilskog veznjaka s bogatim europskim iskustvom

Mlađe kategorije Palmeirasa, pa odlazak u nizozemski Vitesse, Copenhagen u kojem se zadržao 5 godina, Club Brugge, saudijski Al-Ahli, Braga, turski Sivasspor te Vizela, klubovi su u čijim je redovima za svoje karijere 35-godišnji Claudemir Domingues de Souza, skraćeno Claudemir.

Nakon 15 godina lutanja po jakim ligama u kojima je ovaj potentni zadnji vezni osvajao dansko i belgijsko prvenstvo te danski, belgijski i portugalski kup, Claudemir je sletio u Koprivnicu i stavio se na raspolaganje nizozemskom treneru Ricardu Monizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Claudemir je za svoje karijere upisao 527 nastupa, zabio 33 gola i dodao 55 asistencija, a vrijedi istaknuti i kako je upisao i 34 nastupa u Ligi prvaka te postigao 2 pogotka, Barceloni i Galatasarayu u sezonama 2010./2011. te 2013./2014.

“Sretan što sam stigao u Koprivnicu. Kroz priču sa svojim bivšim suigračima koji su igrali u Hrvatskoj, čuo sam samo najbolje o klubu i o zahtjevnoj hrvatskoj ligi. Jedva čekam zaigrati i pokazati što mogu. Posljednjih nekoliko godina igram na poziciji ‘šestice’, ali ono što je najbitnije je da svojim igrama pomognem momčadi da bude bolja i da ostvaruje dobre rezultate. S koje pozicije ću to činiti odlučit će trener. Došao sam u Slaven da svojim pristupom budem primjer drugima, pogotovo mlađima kojima mogu pomoći svojim iskustvom i savjetom”.

Claudemir za Facebook Slaven Belupa

Uz Claudemira, Slaven Belupo je danas potpisao i Luku Ćurkovića, 18-godišnjeg bočnog igrača koji je prošao kroz škole Udinesea, Intera iz Zaprešića te Istre 1961, a bio je i U-18 reprezentativac Hrvatske.

Komentari

Povezano