Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo dovodi bivše igrače Hajduka i Rijeke

Slaven Belupo nakon odigranog trećeg kola na kontu ima samo dva boda, a iz kluba su očito procijenili kako im s postojećim kadrom ove sezone prijeti borba za opstanak. Reagirali su stoga iz kluba te je Podravski list jutros objavio kako u klub stižu dva nova/stara igrača.

Jedan od njih je Alen Grgić koji je protekle dvije sezone nastupao za Rijeku, a ovog mu je ljeta istekao ugovor na Rujevici te u Koprivnicu stiže kao slobodan igrač. Grgić je već proveo polusezonu u Slavenu, a bilo je to od ljeta 2021. do zime 2022. Tada se pod Zoranom Zekićem transformirao iz desnog beka kojeg je igrao većinu karijere u nešto ofenzivniju ulogu, igrajući na desnom krilu ili čak u vrhu napada, te je tada zabio dva pogotka u deset nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi povratnik nešto je zvučnije i Koprivnici poznatije ime, a radi se o Ivanu Dolčeku koji je u Slaven stigao 2015. kao 15-godišnjak te se zadržao do 2019 kada ga je za pola milijuna eura kupio Hajduk. Seniorski je nogomet u dresu Farmaceuta igrao u samo 14 navrata, upisavši pritom jednu asistenciju, no bilo je to dovoljno da privuče pažnju jačih klubova.

Dolček je formalno i dalje član slovačkog DAC-a iz Dunajské Strede, no trebao bi raskinuti ugovor s klubom i također stići “čistih papira”. Nakon što je otpisan u Hajduku, Dolček je u međuvremenu bio na posudbama u Šibeniku i Famalicãu da bi početkom godine otišao u Slovačku za nešto više od 300 tisuća eura.

Kao i Grgić, i Dolček će konkurirati za bočne pozicije no na suprotnoj, lijevoj, strani terena. Za očekivati je ipak da će Dolček biti u nešto ofenzivnijoj ulozi u kojoj je pružao najbolje partije karijere.

Što se tiče odlazaka, u izlogu su navodno Mihail Caimacov i Michael Agbekpornu, a za obojicu postoji interes iz inozemstva koji zasada nije konkretiziran službenom ponudom.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano