Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo i Lokomotiva podijelili bodove u fenomenalnoj utakmici u Koprivnici

U 3. kolu SuperSport HNL-a snage su u Koprivnici odmjerili Slaven Belupo i Lokomotiva, a utakmica je završila rezultatom 2:2. Slaven Belupo je poveo preko Adriana Jagušića u 6. minuti, Lokomotiva je do kraja prvog poluvremena preokrenula preko Roberta Mudražije i Mirka Šuška, a za konačnih 2:2 sjajno je pogodio Karlo Butić.

Već u 6. minuti susreta su domaćini došli u vodstvo. Jagušić je primio sjajnu loptu od Roberta Murića na lijevoj strani kaznenog prostora te je majstorski pogodio suprotni kut vratara Zvonimira Šubarića. Mogla je Lokomotiva odmah iz druge akcije doći do izjednačenja, no udarac Mudražije je završio na gredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 22. minuti Lokomotiva je došla do zasluženog izjednačenja. Mihail Caimacov je nespretno reagirao na vrhu kaznenog prostora, a njegovu grešku je iskoristio Mudražija koji je bez većih problema pospremio loptu u mrežu.

Gosti su došli do preokreta u 36. minuti. Fran Žilinski je ubacio s desne strane, Ivan Čović nije dobro izbacio loptu, a od bloka je svoj HNL prvijenac zabio Šušak. Dvije minute kasnije, trener Slaven Belupa Ivan Radeljić zaradio je crveni karton nakon burnih protesta i ulaženja u teren.

U 62. minuti domaćin je došao do izjednačenja. Butić je primio rolicu na dvadesetak metara od gola te je fenomenalnim udarcem skinuo paučinu s gola Šubarića koji nije imao nikakve izglede kraj ovako sjajno odmjerenog udarca. Utakmicu su svakako obilježili brojni oštri prekršaji koji su glavnom sucu Patriku Kolariću zadavali jako puno posla.

Do kraja utakmice igrao se pravi run&gun nogomet od kojeg niti jedna momčad nije profitirala. Nastavio se festival žutih kartona, kojih je bilo čak deset, a do pobjede su na kraju mogle stići obje ekipe. Lokomotiva je tako upisala svoj drugi uzastopni remi, dok su domaćini stigli do svog prvog boda u prvenstvu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano