Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo i Rijeka odigrali bez golova u utakmici za zaborav

U sklopu 9. kola SHNL-a susreli su se u Koprivnici Slaven Belupo i Rijeka, a susret je završen rezultatom 0:0.

U prvoj polovici prvog poluvremena nismo vidjeli niti jednu priliku. Domaćini su dominirali posjedom, ali nisu uspjeli ništa stvoriti pred golom Rijeke. Uvodno ispitivanje snaga potrajalo je do 35. minute kada je Dominik Kovačić nakon kornera zatresao mrežu Rijeke, no glavni sudac Mario Zebec odlučio je kako se radi o prekršaju u napadu. Igrači Slaven Belupa žustro su prosvjedovali, a ova situacija će se svakako analizirati nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 41. minuti Rijeka je imala stopostotnu priliku za pogodak. Toni Fruk izašao je sam pred vratara Slaven Belupa, no Ivan Sušak je upisao fenomenalnu obranu. Odbila se ponovno lopta od riječke desetke, no njegov udarac zaustavljen je u bloku.

Drugo poluvrijeme nastavilo se u sličnom ritmu. Farmaceuti su se odlično držali na terenu te nisu dopuštali gostima da uspostave kontrolu, no u napadu su bili vrlo sterilni. Pokušali su treneri razbuditi svoje momčadi višestrukim zamjenama, no niti to nije urodilo plodom. U 83. minuti Ivan Dolček uputio je odličan udarac s vrha kaznenog prostora, ali lopta je otišla malo pored vratnica. Krasno su domaćini izašli sa svoje polovice, no nedostajalo je preciznosti.

Utakmice za zaborav tako je završena bez pogodaka. Rijeka je nastavila svojom zadivljujućom igrom u obrani, budući da su primili samo jedan gol u devet utakmica. Drugu utakmicu za redom odigrali su bez pogodaka te bi sutra mogli ostati bez prve pozicije. Slaven Belupo došao je do svog petog boda u prvenstvu, no i dalje se nalaze na desetom mjestu na tablici. Iduće kolo Rijeka putuje u Kranjčevićevu, dok Slaven dočekuje Hajduk.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano