Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo prodao prvotimca u Poljsku

Prije nego što su odigrali utakmicu protiv Šibenika u kojoj su izgubili 2:0, Slaven Belupo je na svojim društvenim mrežama objavio kako su prodali svog prvotimca u Poljsku.

Bujar Pllana napustio je Koprivnicu te će od sada nositi dres poljskog kluba imena Lechia Gdansk. Branič se oprostio od navijača kluba iz Koprivnice izjavom koja je objavljena na službenoj stranici kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htio bih se zahvaliti svima u klubu i gradu. Bilo je lijepih i malo manje lijepih trenutaka, ali ostat će mi u sjećanju ona najljepša. Stekao sam u ovih godinu dana prijatelje za cijeli život i stvarno hvala svima što sam se od prvog dana osjećao kao da sam kod kuće. I dalje ću vjerno pratiti svoj klub i navijati kao da sam i dalje član istoga.

Bujar Pllana

Pllana je u Slaven Belupo došao u srpnju 2023. godine iz FC Prishtine. 22-godišnjak je prošle sezone u HNL-u odigrao 17 utakmica te je postigao jedan pogodak. Igrao je 74 minute na Poljudu protiv Hajduka u prvom kolu ove sezone i to mu je bio posljednji nastup za Slaven Belupo.

Komentari

Povezano