Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Belupo remizirao s Hrvatskom U21 reprezentacijom

Hrvatski prvoligaš iz Koprivnice i mladi Vatreni odmjerili su danas snage na stadion Ivan Kušek – Apaš u prijateljskoj utakmici koja je obama momčadima poslužila kao test pred nadolećim izazovima. U slučaju Hrvatske U21 reprezentacije, to je skorašnje gostovanje na Farskim Otocima kod istoimenog domaćina u sklopu otvaranja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. Naši mladići u skupini su još s Grčkom, Bjelorusijom, Andorom i Portugalom.

U slučaju Farmaceuta, bio je to pak debi novog trenera Roya Ferenčine na klupi koprivničkog kluba. Sudeći po prvoj utakmici, Ferenčinina će momčad igrati u sustavu 4-3-3, pa su tako u prvoj postavi krenuli Sušak – Bosec, Boras, Međimorec, Martinaga – Claudemir, Mioč, Agpekpornu – Hoxha, Štrkalj, Ortíz; dok su s klupe još zaigrali Marković, Krušelj, Božić, Ćurković, Lepinjica, Liber, Bošnjak, Jagušić i Šakota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Vatreni utakmicu su pak započeli u sastavu Čavlina – Sigur, Tikvić, Perković, Bukvić – Biuk, Hodža, Soldo, Vidović – Šimić, Beljo; dok su u kasnijem dijelu susreta teren vidjeli i Kolić, Capan, Škaričić, Zvonarek, Špeljak, Lisica, Valinčić, Belcar, Ljubičić, Katinić i Ivanović. Prema novinskim je izvještajima domaćin bio nešto bolji, a do debitantskog je zgoditka stigao kolumbijski napadač i ovoljetna prinova Slavena, Dilan Ortíz, koji je u 38. minuti zabio za vodstvo HNLigaša. Trupe Dragana Skočića stigle su do izjednačenja u drugom poluvremenu, točnije 67. minuti, a premijerni pogodak zabio je i Franjo Ivanović, napadač Rijeke.

Osim debitantskih pogodaka i novog trenera, čak 1.500 ljudi na koprivničkom stadionu moglo je vidjeti dva nova igrača Slavena, Adriana Libera i Ivana Lepinjicu, dok se “doma” vratio i Lovro Zvonarek, igrač münchenskog Bayerna, a kojeg je u nogometnu orbitu lansirao baš Slaven Belupo.

Komentari

Povezano