Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Bilić na pragu povratka u bivši klub

Nakon što je jučer praktički potvrđeno kako je Jose Mourinho novi trener Fenerbahcea, jedan od njihovih najvećih rivala je također krenuo u potragu za zvučnim imenom. Nakon turbulentne prvenstvene sezone koju su okončali na šestom mjestu ljestvice s 46 bodova manje od prvaka Galatasaraya, ali i s osvojenim kupom, Beşiktaş traži rješenje na pozicije trenera.

Prema pisanju različitih turskih medija, jedan od glavnih konkurenata za povratak na tu poziciju je naš Slaven Bilić. Aktualni trener saudijskog Al-Fateha je u Beşiktaşu proveo gotovo dvije godine, između lipnja 2013. i svibnja 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim je vodio u 89 službenih utakmica uz 53% pobjeda što ga s 1.82 boda po utakmici čini šestim najuspješnijim trenerom Besiktasa u konkurenciji onih s barem 80 vođenih utakmica.

Turski mediji pišu i to da Beşiktaş trenutno pregovara s Razvanom Lucescuom, Nurijem Şahinom i Brunom Genesiom, ali i da je predsjednik Hasan Arat osobno nazvao hrvatskog stratega koji bi se navodno rado vratio u Istanbul. Rasplet situacije bi se trebao znati sljedećeg tjedna kada će se sastati uprava kluba.

Komentari

Povezano