Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slaven Bilić upisao novi loš rezultat

Al Fateh, kojeg vodi naš prekaljeni stručnjak Slaven Bilić, upisao je novi poraz u 16.kolu Premier lige Saudijske Arabije. Poraženi su s 2:0 kod posljednje ekipe lige, Al-Hazema. Ista ekipa koja je prije dva tjedna primila čak devet pogodaka od vodećeg Al-Hilala.

Al-Fateh je zadnju pobjedu upisao 27.10 protiv slabašnog Al-Raeda. Novi je to bolan poraz Bilića kojemu se polako trese stolica. U prvih 35 minuta Al Fateh nije uputio niti jedan udarac prema golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon samo 14 minuta  na semaforu je bilo 2:0. Potpuno zasluženo u 5.minuti Bruno Viana dovodi domaćine u vodstvo, da bih u 14. minuti Toze s 11 metara povećao prednost na 2:0.

Na poluvremenu je Bilić napravio čak tri izmjene kako bi pokušao preokrenuti stvari u svoju korist. Al Fateh je dominirao tijekom cijelog drugog poluvremena, ali falilo je mirnoće u završnici.

Ovim porazom, Bilić si je vrlo vjerojatno ugrozio mjesto trenera prve ekipe Al Fateha. S druge strane, Al Hazem je ovom pobjedom vratio nadu za ostanak u ligi.

U drugom susretu ranijeg popodnevnog termina Damac je s 3:1 svladao Al Ittihad koji je igrao bez svoje glavne zvijezde Karima Benzeme. Ponovno je briljirao Kamerunac Georges-Kevin N’Koudou s dva pogotka. Al-Ittihad je sada 13 bodova udaljen od prvoplasiranog Al Hilala i polako su otpisani od borbe za titulu.

Komentari

Povezano