Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Slavlje Cavsa na otvaranju NBA doigravanja

Nakon više od 2 i pol sata trajanja, uslijed brojnih sudačkih pregleda snimki, završila je prva utakmica doigravanja NBA Lige ove sezone, a privilegiju otvaranja dobili su košarkaši Cleveland Cavaliersa i Orlando Magica.

Gostima s Floride ovo je prvo pojavljivanje u playoffu još od sezone 2019./2020., dok su domaćini iz svjetske Rock’n’Roll prijestolnice u misiji ispiranja gorkog okusa i ispadanja u prvoj rundi prošle sezone od New York Knicksa. I krenuli su Cavsi jako, već u prvoj četvrtini stigavši do dvoznamenkaste prednosti (31:19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Magica u tri su navrata do kraja susreta uspijeli smanjiti na četiri poena zaostatka, ali domaćini bi se uvijek ekspresno vratili u pozitivan napadački ritam, lišivši nas neizvjesne završnice budući da su u posljednje dvije minute ušli s vodstvom 92:78.

U konačnih 97:83 Cavsa Donovan Mitchell je ugradio 30 poena, a double-double učinke su upisali Evan Mobley (18 poena i 11 skokova) te Jarrett Allen (16 poena i 18 skokova). Kod Orlanda, koji je iz igre šutirao s katastrofalnih 32% preciznosti, istaknuo se Paolo Banchero s 24 ubačena poena.

Komentari

Povezano