Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Snoop Dogg nosit će olimpijsku baklju

Svjetski poznati reper, glumac i producent Snoop Dogg bit će jedan od nositelja olimpijske baklje u petak, posljednjeg dana štafete prije ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Pridružit će mu se francuska glumica Laetitia Casta, francuski reper MC Solaar te umirovljeni ukrajinski skakač s motkom Sergej Bubka.

Snoop Dogg će nositi olimpijsku baklju među posljednjima, prolazeći kroz ulice Saint-Denisa, predgrađa na sjeveru Pariza, gdje se nalaze Olimpijski stadion i Centar za vodene sportove. Nakon dva mjeseca putovanja po Francuskoj, olimpijska baklja će u petak ujutro proći kroz Olimpijsko selo smješteno između Saint-Denisa i Saint-Ouena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odrastao sam gledajući Olimpijske igre i jako me veseli vidjeti kako će ovi nevjerojatni sportaši pokazati svoje najbolje u Parizu,” rekao je reper za NBC. Poznato je da se radi o velikom fanu košarke i američkog nogometa, a njegov omiljeni klub slavni su LA Lakersi.

Kao što se da razaznati iz njegove bogate diskografije, Snoop je rođen u Los Angelesu, a upravo će kalifornijski grad biti sljedeći domaćin Olimpijskih igara 2028.

Komentari

Povezano