Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šok na Rujevici: Željko Sopić više nije trener Rijeke

Samo par sati nakon što je Željko Sopić odradio press konferenciju prije putovanja u Švedsku na uzvratni ogled trećeg kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Elfsborga, stigla je neočekivana vijest. Naime, Damir Mišković se odlučio zahvaliti dosadašnjem treneru Rijeke i raskinuti mu ugovor!

Čini se kako je čelnik kluba jedva dočekao neki ”pogrešan korak” Željka Sopića kojeg je dočekao prošlog vikenda remijem bez pogodaka u Varaždinu. Novi trener će biti Radomir Đalović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Rijeka je na službenoj stranici kluba napisala sljedeće:

Odlukom Uprave HNK Rijeka Željko Sopić više ne obnaša funkciju glavnog trenera Kluba.

Novi trener prve momčadi bit će Radomir Đalović, bivši igrač HNK Rijeka i dosadašnji pomoćni trener kojem će ovo biti prvi samostalni trenerski angažman.

HNK Rijeka zahvaljuje Željku Sopiću na svemu što je učinio za klub i želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere.

U utorak je sportski direktor Darko Raić Sudar pozvao Sopića na razgovor te mu rekao kako je odluka vlasnika i predsjednika da više nije trener te da neće voditi momčad protiv Elfsborga. Sopić Rijeku napušta s 47 vođenih utakmica tijekom kojih je upisao 29 pobjeda, 10 remija i osam poraza.

Komentari

Povezano