Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šok u Osijeku: Zoran Zekić dobio otkaz

Svega dan nakon velike pobjede protiv Rijeke kojom je Osijek potvrdio 4. mjesto u HNL-u te nastavio dobar niz u posljednjih 8 kola u kojima su Slavonci upisali 6 pobjeda i 2 poraza, klub s Opus Arene odlučio je kako Zoran Zekić ekipu neće voditi u sljedećoj sezoni.

Zoran Zekić u nekoliko je navrata tijekom ove sezone “visio” s klupe kluba, posebice nakon ispadanja iz Hrvatskog nogometnog kupa od Lokomotive, te poteškoća s pronalaskom idealne jedanaestorke i igre, no činilo se kako su trener i ekipa u posljednjih nekoliko mjeseci kliknuli te kako će zajedno krenuti u pripreme za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zekić je u ekipu promovirao nekoliko mladih igrača poput Antona Matkovića, Marina Prekodravca, Franca Kolića, a i sportski direktor kluba Jose Boto izjavio je kako i trener i on imaju slična razmišljanja i kako je zadovoljan igrama najboljeg strijelca Ramona Miereza i podizanjem razine igre nekoliko igrača.

Ipak, u Osijeku su odlučili zamijeniti trenera bez da su čekali kraj sezone, a prema informacijama Sportskih novosti, smjenu je inicirao baš sam sportski direktor Jose Boto.

Komentari

Povezano