Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šokantna vijest iz susjedstva. Preminuo reprezentativni vratar Crne Gore i Millwalla

Šokantne vijesti stigle su ovog jutra iz susjedne Crne Gore. Vratar nogometne reprezentacije Crne Gore i Millwalla Matija Šarkić preminuo je u 26. godini života.

Šarkić je preminuo u svom stanu u Budvi nakon što mu je oko 6:30 sati ujutro pozlilo. Njegovi prijatelji pozvali su odmah hitnu pomoć, ali ona nije uspjela spasiti mladog vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragična vijest uslijedila je nakon što je Šarkić u prijateljskom susretu s Belgijom prije deset dana odigrao sjajnu utakmicu i pokazao se kao moguće dugoročno rješenje na vratima crnogorske reprezentacije.

Šarkić je inače rođen u Engleskoj u gradiću Grimsbyju zbog toga što mu je otac u vrijeme njegovog rođenja bio ambasador Crne Gore u Ujedinjenom Kraljevstvu, a kasnije i ambasador u Belgiji. Stoga je Šarkić prošao omladinske škole Anderlechta i Aston Ville.

Iz Aston Ville je slan na posudbe u Wigan, Stratford Town, Havant & Waterlooville i škotski Livingston, dok nije potpisao za Wolverhampton. Vukovi ga šalju na nove pozajmice, ovaj put u Shrewsbury, Birmingham City i Stoke City, a prošlo ljeto ostvario je transfer u Millwall. Šarkić je za londonskog drugoligaša upisao ukupno 33 nastupa te je postao njihov prvi golman.

Za reprezentaciju Crne Gore ukupno je upisao devet nastupa, a svoj debi imao je 2019. godine u prijateljskoj utakmici protiv Bjelorusije.

Komentari

Povezano