Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Solidne partije hrvatskih NBA košarkaša

Košarkaši Los Angeles Clippersa su na svom parketu pobijedili Portland Trail Blazerse sa 132:127. Cijelu utakmicu Clippersi su vodili, ali su sjeverni gosti sa Zapadne obale konstantno prijetili.

Ivica Zubac je na parketu proveo 34 minute te je postigao 18 poena. Dodao je tome dvije asistencije, šest skokova te dvije blokade, a iz igre je gađao 9-13. Najbolji igrač pobjedničkog sastava bio je Kawhi Leonard s 34 poena, pet asistencija i šest skokova. Paul George je za Clipperse ubacio 20 uz osam asistencija i isto toliko skokova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo dobru utakmicu odradio je Luka Šamanić za Utah Jazz premda je njegova momčad poražena kod Oklahoma Cityja 120:134. Šamanić je za goste iz Salt Lake Cityja odigrao 18 minuta. Ubacio je 14 koševa, a ostvario je još asistenciju, sedam skokova i dvije izgubljene lopte. Iz igre je gađao 6-10, za tri poena 1-4 te 1-1 s linije slobodnih bacanja.

Prvo ime susreta bio je i inače najbolji igrač Oklahoma Cityja Shai Gilgeous-Alexanderkoji je ubacio 30 poena, a tome je dodao i sedam asistencija.

U ranijem terminu su košarkaši Detroita nastavili nizati poraze u novoj sezoni, Indiana je u gostima svladale Pistonse 131:123 te je time Detroit upisao dvadeseti poraz u nizu. Detroit je i dalje najslabija momčad lige s omjerom 2-21, dok je Indiana među boljim sastavima Istočne konferencije te je trenutačno na omjeru 13-8.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je 34 minute za Detroit te je postigao 17 poena uz dvije asistencije, jedan skok, tri osvojene i dvije izgubljene lopte. Iz igre je gađao 5-14, kao i 3-9 za tri poena te 4-7 s linije slobodnih bacanja.

Komentari

Povezano