Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Solin smijenio Bonačića zbog intervjua u kojem je kritizirao Hajduk

Jedno kolo prije kraja SuperSport Prve NL Solin je smijenio trenera Luku Bonačića. Bonačić je Solin preuzeo početkom travnja te nije uspio spasiti klub od ispadanja. Ipak, u priopćenju Solina navodi se da je razlog smjene intervju koji je Bonačić dao za Sport nedjeljom, a čiji su isječci ovih dana objavljeni na YouTubeu. Bonačić je u intervjuu kritizirao bivše vodstvo Hajduka te naglasio da suradnja Solina sa splitskom klubom nije bila uspješna.

“Luka Bonačić više nije trener NK Solina. Treneru zahvaljujemo što je došao u delikatnom trenutku i što je bio maksimalno angažiran. Intervju koji je bivši trener dao na našem stadionu i u klupskim obilježjima bio je bez suglasnosti Kluba i ne predstavlja naše stajalište. NK Solin čestita novom vodstvu HNK Hajduka, pogotovo novom sportskom direktoru, našem Nikoli Kaliniću, kojemu želimo puno uspjeha u radu. Mi se posvećujemo poslu vraćanja sportskih uspjeha našeg NK Solina”, objavljeno je na Facebook stranici Solina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonačić je, između ostalog, u intervjuu rekao da je Hajduk napravio Solinu “medvjeđu uslugu” s igračima koji su bili na dvojnoj registraciji. Isto tako, poručio je da je Hajduk uništio Livaju jer nije imao pravi odnos prema njemu, a uz to je bivšeg sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa nazvao nedoraslim za Hajduk te je kritizirao rad bivšeg predsjednika Lukše Jakobušića.

Komentari

Povezano