Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sonego i Munar posljednji četvrtfinalisti Umaga

Kompletiran je četvrti dan tenisa na glavnom turniru u Umagu, a do posljednja dva mjesta u četvrtfinalu su stigli Španjolac Jaume Munar i Talijan Lorenzo Sonego. Upravo će se njih dvojica sutra sučeliti u međusobnom dvoboju.

Jaume Munar je nešto ranije započeo svoj meč na Grandstandu pa ga je i prije završio. On je sa 6:3 6:4 svladao Fabiana Marozsana čime je utišao mnogobrojnu mađarsku publiku. Španjolac je bio odličan na servisu te je osvojio 84% poena nakon ubačenog prvog servisa, dok je i onu jednu break loptu koju je ponudio Marozsanu – spasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji meč dana na umaškom Centralnom terenu bio je dvoboj sjevera i juga Italije u kojem je slavio sjevernjak – Lorenzo Sonego. On je sa 6:1 7:6 svladao Marca Cecchinata, osvajača turnira iz 2018. godine. Prvi set je bio demonstracija sile da bi u drugom Cecchinato maksimalno zakomplicirao set i odveo ga u tiebreak u kojem je propustio i set loptu.

Za kraj dodajmo da su Nino Serdarušić i Blaž Rola kreirali senzaciju te su s 2-1 u setovima svladali Ekvadora Gonzala Escobara i Kazahstanca Aleksandera Nedovyesova. U odlučujućem setu je bilo 10:8.

Komentari

Povezano