Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić bi mogao utjecati na transfer Pašalića u Dinamo. Evo kako

Već neko vrijeme traju nagađanja oko potencijalnog transfera Marca Pašalića u Dinamo. Iz Rijeke su se jasno oglasili kako za igrača ima interesa, a poznato je kako je odbio unosnu ponudu iz Katara. Također, sve se glasnije spominje njegov dolazak na Maksimir, a navodno je prvotna ponuda već odbijena.

Zasad dogovor nije postignut, a on će uvelike ovisiti o rezultatima oba kluba u Europi. Hajduk, Osijek i Rijeka danas otvaraju svoju europsku sezonu, a momčad s Kvarnera gostuje kod rumunjskog drugoligaša Corvinula od 19 sati u utakmici drugog pretkola Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na potencijalni transfer mogao bi uvelike utjecati trener Željko Sopić te njegova odluka za večerašnju utakmicu. Naime, ako Pašalić zaigra tada neće imati pravo potencijalnog nastupa za Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Otprije je poznato kako Dinamov trener Sergej Jakirović simpatizira 23-godišnjeg krilnog igrača kojeg je imao prilike voditi kao trener Rijeke. Financijski zahtjevi su poprilično visoki s Rijekine strane, ali nekako kako vrijeme odmiče to se više čini kako bi se ovaj posao ipak mogao realizirati…

Komentari

Povezano