Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić: “Hajduk me malo iznenadio što je tako visoko nakon svih turbulencija”

Bivši trener Gorice i Rijeke Željko Sopić je odradio intervju za Sport Klub. Jedna od tema je bio i HNL, ali također se dotaknuo svog mandata u Rijeci za koji je rekao:

Naravno da uvijek težite boljem, ali kada se pogleda sa odmakom mislim da mogu biti ponosan i zadovoljan. Pogotovo jer je Rijeka nakon prošle sezone prodala igrače za mislim 10 milijuna eura. Da ne ulazim u iznose, ali po onome što piše u novinskim člancima prodani su Pjaca, Labrović, Ivanović i Hodža. Neke stvari su se dobro posložile, iako ne možete biti zadovoljni kada ste drugi jer uvijek težite prvom mjestu. Iz Rijeke nosim lijepe uspomene i pamtim sretne dane tako da mogu biti zadovoljan sa svojim mandatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Željko Sopić, Sport Klub

Nakon toga je prokomentirao SuperSport HNL gdje je dao svoj kratki osvrt nakon šest odigranih kola:

Realnost je da HNL iz godine u godinu gubi veliki broj igrača i da se pred kraj prijelaznog roka mnoge momčadi pokušavaju stabilizirati, odnosno dovesti ono što je slobodno na tržištu. Mislim da je Osijek najveće neugodno iznenađenje, ali borba za ostanak bit će dosta napeta. Po mojoj procjeni, tri-četiri kluba vodit će bitku za ostanak.

Željko Sopić, Sport Klub

Također je izdvojio da su ga pozitivno iznenadili Varaždin i Hajduk:

Najveća pozitivna priča je Varaždin. To moramo realno reći s obzirom da je prodao Lusavca te da su Drožđek i Jelenić otišli. Svakako je skupio dosta bodova. S druge strane, Rijeka je trenutačno prva u poretku i moram reći da je Hajduk malo iznenadio što je tako visoko nakon svih prošlotjednih turbulencija.

Željko Sopić, Sport Klub
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano