Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić: Imate aplikacije pa malo gledajte tko kako stoji na terenu

Rijeka je u sklopu 26. kola SuperSport HNL-a uvjerljivo nadigrala Osijek na Rujevici i slavila 3:0. Junak susreta bio je Veldin Hodža koji je postigao sva tri pogotka, a trener Željko Sopić podijelio je svoje dojmove nakon utakmice.

“Mislim da smo igrali dobru utakmicu, dogodila nam se mala nepažnja na početku gdje jednu situaciju nismo dobro očistili, ali kad se sve zbroji, mislim da naša pobjeda nije došla u pitanje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je u prvom dijelu imao nekoliko prilika, dok je u drugom poluvremenu Rijeka apsolutno zagospodarila terenom.

“Nogomet se igra radi prilika, imali smo i mi vjerojatno nekih 25 udaraca, ali nekada uđe, nekada ne. I u prvoj utakmici protiv Osijeka smo imali 30 udaraca prema golu, Osijek pretendira za Europu i naravno da mora imati nešto.”

Hodža je zabio hat-trick što nije uobičajeno za nekoga tko je nominalno zadnji vezni?

“Prvo da vam objasnim jer vidim da stalno nešto komentirate, ova Rijeka nikada ne igra s dva defenzivna vezna, imate aplikacije pa malo gledajte tko kako stoji na terenu. Hodža igra osmicu otkad nema Jankovića, od tad igra osmicu i to jako dobro.”

Toni Fruk je opet oduševio…

“Fruk je stvarno poseban igrač, jako nam je falio protiv Varaždina, ne samo on nego i Niko Janković, nadam se da će biti spreman za Koprivnicu. A Fruk… Znate kad netko ima ono nešto? To vidite svaki trening, svaki dodir lopte je drugačiji od ostalih.”

Sada vam slijedi gostovanje kod Slaven Belupa, jedine momčadi koja je ove sezone uspjela pobijediti na Rujevici.

“Mislim da je u HNL-u svaka utakmica nova priča, treba se posebno pripremiti, idemo u Koprivnicu, nadam se da će travnjak biti u dobrom stanju, pripremati se od utorka i tko će koga.”

Komentari

Povezano