Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić nakom remija: “Ja znam da vi mislite da smo Manchester City, ali očigledno nismo…”

Rijeka je jučer na svom terenu igrala protiv Elfsborga iz Švedske u sklopu kvalifikacija za UEFA Europa ligu. Gosti su prvi postigli pogdak, ali Niko Galešić je za Rijeku poravnao rezultat na 1:1. Na kraju Rijeka može žaliti jer je u drugom poluvremenu imala igrača više kojeg nije iskoristila te bez prednosti odlazi u Švedsku na uzvrat.

Nakon utakmice je konferenciju za medije održao trener Rijeke Željko Sopić koji je prokomentirao utakmicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad sve zbroji i oduzme ne mogu biti zadovoljan rezultatom jer smo imali i igrača više i više prilika. S druge strane ljudi su poveli 1:0 i stresli vratnicu u finišu. Imali smo 19-20 udaraca i dali samo jedan gol. Ja znam da vi mislite da smo Manchester City, ali očigledno nismo… Krive smo odluke donosili u zadnjoj trećini, s nismo ni dobili impuls od igrača s klupe kojem smo se nadali. Odlučio sam se Radeljića staviti naprijed da napunim kazneni prostor kod centaršuta, ali na žalost centaršuta nije bilo. Nije bilo dobro s igračem više i njihovom zaslugom i našom krivicom.

Željko Sopić

Nakon toga je Sopić najavio uzvratni susret koji se igra na umjetnoj travi u Švedskoj:

Umjetna podloga u uzvratu možda može utjecati jer su oni više naučeni na to, ali i naše su generacije odrasle trenirajući na umjetnim travama. Ma vrlo jednostavno, idemo tamo pobijediti utakmicu i gotovo. Ako dođemo opet do ovolikog broja šansi i udaraca ja sam siguran da ćemo u Švedskoj dobit utakmicu.

Željko Sopić
Komentari

Povezano