Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić nakon poraza: Tko nije naučen gubiti, neka doma štrika

Rijeka je u posljednjoj utakmici 18. kola SuperSport HNL-a na domaćem terenu izgubila od Slaven Belupa rezultatom 4:2. Tako je prekinut njihov niz od 14 utakmica bez poraza, a svoje dojmove nakon utakmice podijelio je trener Željko Sopić.

“Zaslužena pobjeda Slaven Belupa, mislim da smo dobili dosta smiješnih golova, ali to je nogomet. Ne mogu se ostaviti dojma da ako nešto ne valja, trener je kriv. Nakon ovakvog niza, ovako se derati na igrače, mislim da to nisu zaslužili. Onaj koji je samo pobjeđivao, taj se nije bavio sportom. Dogodio se gol u 45. minuti i nakon toga smo dobili još dva, takvi golovi se na ovom nivou se ne bi smjeli dogoditi. Čestitam Slavenu, idemo dalje“, izjavio je Sopić koji je bio primoran zamijeniti ozlijeđenog Marijana Čabraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogodila se ozljeda Čabraje, nismo imali nikoga nego Radeljića koji je po vokaciji stoper. Pokušali smo sve da pokušamo zabiti gol, napravili smo evidentne greške u normalnom pasu i Slaven je to iskoristio na širokom prostoru.”

Sada slijedi Rudeš koji zvuči kao idealna prilika za iskupljenje…

“Nema tu nekog iskupljenja, ovo je sport, tu se pobjeđuje i gubi, tko nije naučen gubiti, neka doma štrika. Jedinu dobru ocjenu danas zaslužuje Hodža, imali smo premalo raspoloženih igrača. Ako ćemo poslije svake pobjede letjeti ili nakon svakog poraza plakati, mislim da nismo za nogomet.”

Ima li kakvih pomaka oko zasad otpisanog Lindona Selahija koji je viđen na tribini?

“Ne znam, to morate pričati s Upravom, ja sam samo njihovu odluku prenio na teren i to je to. Kod mene uvijek igraju najbolji, rekao je Sopić pa zaključio.

“Znači jednostavno mislim da Rijeka ima sjajne navijače, zajedno pobjeđujemo i gubimo. Kad se ovako nešto dogodi, malo mi je krivo jer kao da moji nisu htjeli pobijediti. Htjeli su, ali suparnik je bio bolji, stisnuli smo ruku i idemo dalje.”

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano