Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić: “Naši tereni su više krumpirišta nego tereni”

U drugom kolu SuperSport HNL-a, Varaždin i Rijeka su odigrali utakmicu bez golova te su tako podijelili bodove. Varaždinu je ovo bio drugi izjednačeni rezultat u dva kola, dok Rijeka nije uspjela doći do druge pobjede nakon što su u prvom kolu razbili Lokomotivu. Rijeku sada očekuje uzvrat s Elfsborgom u trećem pretkolu Europa lige. Utakmicu u Varaždinu prokomentirao je strateg Rijeke, Željko Sopić.

Prava prvoligaška utakmica na početku sezone. Varaždin se postavio kao čvrst protivnik. Sad jesu li neki moji igrači bili umorni, je li se moglo bolje, je li travnjak bio dobar? Ne može biti bolji jer se svaki raspada na toj vrućini. Možda su neki igrači bili umorniji, a neki malo svježiji, no sve u svemu ok. Bilo je teško vrijeme gledateljima za gledati, a kamoli dečkima za igrati, no podjela bodova je najrealnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke dao je vrlo oštar komentar o stanju terena.

Ovi naši tereni postaju više krumpirišta nego tereni radi ovih vrućina. Klasična utakmica u Varaždinu, stali su u niski blok i čekali našu grešku. Pokušavali smo nešto, ali nismo bili dobri. Falilo nam je odlučnosti. Neki igrači su mi izgledali dosta umorni, možda je do ritma četvrtak – nedjelja. Ako nemate široki roster, naravno da će doći do zamora. Idemo dalje. Varaždin nas nije iznenadio, ali neke odluke igrača su bile kontra onoga što smo se dogovorili.

Komentari

Povezano