Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić: Ne razmišljam o Hajduku, već o prvoj benzinskoj gdje ću počastiti dečke

Rijeka je danas na gostovanju kod Gorice slavila 3:2 u susretu gdje su gubili 2:0 te su igrali po terenu koji je nekoliko trenutaka prije početka susreta bio u potpunosti prekriven snijegom. Nakon susreta je pred medije izašao trener Rijeke Željko Sopić koji je prokomentirao utakmicu:

Nije se trebalo igrati, to je moje mišljenje, a ne znam tko bi bio odgovoran da su se tri ili četiri igrača ozlijedila. Bilo je samo da nabiješ loptu i čekaš što će se dogoditi, a na kraju smo mi pobijedili i idemo kući pjevajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je Sopić dodatno prokomentirao susret te najavio Jadranski derbi koji se igra u nedjelju protiv Hajduka: “Gorici je više odgovarao ovako težak teren, imaju visoke igrače u napadu, ali akcije i poteze bilo bi glupo komentirati kada ih nije bilo. Mi smo pokazali karakter što je najvažnije, izjednačili iz dva penala i na kraju dali i treći gol. Sada idemo na rasprodani Poljud protiv lidera prvenstva pokazati svoje pravo lice, iako sada još ne razmišljam o Hajduku, već o prvoj benzinskoj i kako počastiti dečke, ja ću čaj ili capuccino, a za njih ne znam.

Komentari

Povezano