Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić o porazu Rijeke: “Gospoda ne cipelare ljude na zemlji. Uskoro ćemo igrati protiv srednjih škola”

Dan nakon što je Rijeka protiv Olimpije iz Ljubljane izgubila rezultatom 5:0 i tako upisala svoj najveći europski poraz u povijesti, Sportske novosti su kontaktirale bivšeg trenera Rijeke Željka Sopića. Prvo su ga pitali komentar na težak poraz Rijeke, a on je na to odgovorio:

Kad se radi o Rijeci, neću komentirati. Kakav bih komentar mogao dati kad se izgubi s 0:5? Mogu kazati samo ovo – gospoda ne cipelare ljude koji su na zemlji! Ostali? Ako ovako nastavimo, uskoro ćemo igrati pretkola protiv srednjih škola!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Željko Sopić

Nakon toga je upitan leži li problem u kvaliteti igrača ili lošoj kvaliteti struke, a bivši trener Gorice i Rijeke je odgovorio:

Dva su problema. Prvi je skauting, a drugi je što je u hrvatskom nogometu najvažnije igrače prodati što prije, pod svaku cijenu. Jedna momčad starta u pripreme, a druga počne u Europi. Ma, dovedi igrače za nula eura, ali neka se uigraju. Evo, da to usporedim s vašim novinarskim poslom… Ne možete dobiti Pulitzerovu nagradu ako vas netko gurne u špilju i umjesto laptopa gurne vam u ruke kredu! Problem struke? Ne znam je li problem struke…

Željko Sopić
Komentari

Povezano