Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić dan nakon poraza: Počastio sam dečke na benzinskoj, a u klubu su svi bili smrknuti

Rijeka je u sklopu 32. kola SuperSport HNL-a izgubila 3:1 od Lokomotive u Kranjčevićevoj. Ovim porazom sada više nisu prvoplasirana ekipa prvenstva, a trener Željko Sopić podijelio je svoja razmišljanja jutro nakon u emisiji Pod stijenama Kantride.

Nikad nije dobro da niz pobjeda pukne, izgubiti, ali s druge strane sport je specifičan i to je njegov sastavni dio. Naporno trenirate, ali uvijek se može dogoditi. Mogli smo i prije izgubiti bodove, negdje smo imali više sreće, negdje manje, a u nedjelju smo imali problema gdje smo najjači: u prekidima. Dvaput nam padne lopta u srce šesnaesterca, a poanta je kod prekida da lopta ne smije pasti. Čim padne, šanse su 50:50 kome će se odbiti. Dvaput je Mudražija stajao u zaleđu, dvaput mu je lopta došla, prvi je put bilo zaleđe, drugi put mu je lopta došla od Pjace jer nismo očistili. I dođeš u svlačionicu, gubiš 2:0 i sliježeš ramenima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči derbija na Rujevici u idućem kolu Rijeka je ispustila prednost nad Dinamom koji je sada prvi s bodom više.

Imao sam u ponedjeljak ujutro kratki sastanak, pet minuta s igračima i rekao sam im “Gledajte, sami smo se doveli u situaciju da se priča o vama, imamo sve u rukama i da nam je netko to ponudio prije prvenstva, prihvatili bismo objeručke. Cijela Hrvatska je bila sigurna da ćemo izgubiti. Evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama.”

Lokomotiva je čak tri pogotka postigla nakon prekida…

Kad sedam utakmica ne primiš gol pa dobiješ dva iz dva prekida, samopouzdanje padne. Zamjene su unijele život, zabili smo, krenuli po drugi gol pa iz naše pogreške primili treći. Svejedno je izgubili 2:1 ili 3:1. Dobro, nije baš isto izgubiti 5:1, ali ajde… Ni bod ne bi bio za baciti. Ujutro su me u klubu svi dočekali smrknuti pa si mislim “Ljudi, nemojte da ja, kao Zagrepčanin, budem veći optimist od vas Riječana!” I Arsenal, Liverpool imaju padove, to je bila takva utakmica, Lokomotiva je pobijedila, idemo dalje, nema potrebe za prevelikim stresom.

Otkrio je i je li se držao svojeg običaja čašćenja na benzinskoj.

Je, počastio sam dečke na benzinskoj kad smo se vraćali.

Komentari

Povezano