Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić: Obregon je zabio jer je naučen na to zbog monsunskih kiša u Kolumbiji

Rijeka je u ludoj utakmici na vrlo teškom terenu pobijedila Goricu u gostima s 2:0 i tako se vratila na prvo mjesto ljestvice. Dva pogotka postigao je Jorge Obregón i to oba s bijele točke, a prethodno je sudac Duje Strukan dosudio još dva kaznena udarca koja nisu bila realizirana.

Svoje dojmove nakon ove specifične utakmice za MaxSport podijelio je trener Željko Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo bih čestitao svojim igračima, ali i igračima Gorice jer je ovo danas bilo… ne postoji u hrvatskom jeziku riječ za ovo što smo mi danas igrali. Znam da gospodinu sucu nije bilo lako danas, ali uvjeti su bili nemogući. Ne mogu ni komentirati sudačke odluke, inače ih i ne komentiram, ali ovaj puta stvarno nisam ništa ni vidio”, rekao je Sopić pa nastavio:

“Večeras ne možemo pričati o nekoj igri, nego samo našem karakteru. Rekao sam svojim igračima da moramo istrčati s pobjedničkim mentalitetom i pokazati da smo zasluženo tu gdje jesmo. Dobro smo odigrali po ovakvim uvjetima, a i igrači s klupe su dali pravi impuls. Idemo kući pjevajući“, dodao je te se osvrnuo na promašene jedanaesterce.

“Promašaji jedanaesteraca se jednostavno događaju, uopće nije lako pucati iz vode, za to nemate nikakvu praksu. Obregón je zabio jer je naučen na to zbog monsunskih kiša u Kolumbiji. Lokomotivu sada čekamo pred punom Rujevicom, ali kod kuće se nikoga ne bojimo, iako je ovo dobar suparnik. Svaka čast i Armadi na velikoj podršci, za njih ne postoji karneval kad igra Rijeka”, zaključio je Sopić.

Komentari

Povezano