Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sopić: “Zadnjih sedam-osam minuta nam se ne smije ponavljati”

Hrvatska je u trećem kolu Lige nacija upisala drugu pobjedu. Na Maksimiru je golovima Igora Matanovića i Andreja Kramarića s 2:1 bila bolja od Škotske.

Hrvatskoj je pobjeda “visila” do posljednjeg trenutka jer je Škotska duboko u sudačkoj nadoknadi zabila izjednačujući pogodak. No, intervenirao je VAR koji je gol poništio zbog zaleđa. Utakmicu Hrvatske i Škotske je u studiju Nove TV komentirao donedavni trener Rijeke, Željko Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moram reći da smo puno bolje odigrali drugo poluvrijeme nego prvo. Stvarali smo prilike, vodili, zaslužili smo to vodstvo, a onda smo pali. Dosta je konfuzno to bilo od 85. minute i dali smo Škotima priliku da nam oduzmu dva boda. Luki Sučiću dogodila se greška. Njemu je najteže u ovoj situaciji. Jako sam sretan da je VAR poništio drugi gol. Mislim da smo danas zaslužili pobjedu. Mislim da nam se ovakvi blackoutovi ne smiju ponavljati kao zadnjih sedam-osam minuta. Ne ide nam u prilog da imamo na kraju pomiješane osjećaje jer smo po svim parametrima zaslužili pobjedu.

Željko Sopić
Komentari

Povezano