Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borna Sosa: “Uzori su mi Kobe Bryant i preminuli pjevač Linkin Parka”

Nakon povratka s reprezentativnog okupljanja Borna Sosa je dao intervju za klupski TV program Torina gdje je otkrio brojne detalje o sebi. Hrvat je ovo ljeto došao na posudbu iz Ajaxa, a za Torino je ove sezone upisao pet nastupa u Serie A.

Govorio je o svome iskustvu u reprezentaciji Hrvatske te je također rekao tko su mu idoli gdje je naveo zanimljiva imena:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo kao velika obitelj i uvijek je zabavno doći u reprezentaciju, svakakve dobre priče čuješ. Marcelo Brozović bio je najzabavniji u reprezentaciji, on je uvijek neke ludosti smiješne pričao, uvijek se dobro provedemo. To je jako važno, ne samo meni.

Otkad sam bio mladić, slušali smo Linkin Park. Bili sretni ili tužni, uvijek. Odrastao sam s tim bendom. I nakon što je Chester Bennington tragično preminuo, ostali su mi dragi, a on mi je i kao glazbenik i kao čovjek svojevrsni uzor.

Kad smo igrali videoigrice ili u školi gađali nešto, bacali u smeće, govorili smo Kobe. To je bila naša riječ. I kad sam došao u Stuttgart 2018. godine, izabrao sam broj 24 zbog njega. Bio mi je jedan od sportskih idola, uz Michaela Jordana, jer njih dvojica su postigla toliko puno…

Borna Sosa za Torino TV
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano