Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Šoštarić nakon pobjede: “U Ligi prvaka nema laganih utakmica. Težak tjedan je iza nas, nismo trenirali…”

Jučer je RK Zagreb pred domaćom publikom uvjerljivo slavio protiv Eurofarma Pelistera rezultatom 27:18. Hrvatski prvak se mučio većinu utakmice, međutim s fantastičnih posljednjih desetak minuta su prelomili susret u svoju korist.

Nakon uspješnog debija na klupi Zagreba, Nenad Šoštarić je izjavio sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ligi prvaka nema laganih utakmica. Težak tjedan je iza nas, nismo trenirali… Odigrali smo korektnu obranu, međutim od samog početka problem je bio napad. Radili smo previše pogrešaka, nismo bili dovoljno strpljivi i Eurofarm je to kažnjavao. Čak i sa igračem više nismo bili konkretni i to je trebalo promijeniti. Na poluvremenu smo bili svjesni da obzirom na napadačko izdanje – rezultat 10:10 uopće nije loš. Plan je bio ostati na razini u obrani, a naravno poboljšati obranu. Njihova obrana je otvarala dosta prilike za Karpa Sirotića, Aleksa Kavčiča, Miloša Kosa i to se na kraju i dogodilo. Čestitam svojim dečkima na maksimalnoj borbenosti i želji koju su pokazali apsolutno svi – od prvog do zadnjeg. Bilo je važno pobijediti ovu utakmicu i zaista sam sretan i zadovoljan da smo to na kraju i napravili. 

Nenad Šoštarić, RK Zagreb

Sljedeći europski izazov Šoštarića očekuje kada će Zagreb ići na gostovanje u Mađarsku kod Pick Szegeda 26. listopada. Za mađarsku momčad igraju nama poznata lica; Luka Stepančić, Mario Šoštarić i Marin Jelinić.

Komentari

Povezano