Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Southampton postavio rekord na otvaranju Championshipa

Jučerašnjom utakmicom između Sheffield Wednesdaya i Southamptona je započela nova sezona jedne od najpopularnijih nižih liga svijeta, engleskog Championshipa.

Southampton je u gostima slavio s 2:1 golovima igrača koje ljubitelji engleskog nogometa dobro poznaju, Adama Armstronga i Chea Adamsa. Već standardno, igrom Southamptona je dirigirao James Ward-Prowse za kojeg postoji interes premierligaških klubova, no dogovora o transferu još nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trener Southamptona, Russell Martin je brzo uspostavio potpuno novi stil igre u Southamptonu pa smo tako jučer vidjeli izuzetno efikasnu 2-3-5 formaciju s kojom je držao posjed 80% vremena i s kojom je ekipa uputila 991 dodavanje od čega preciznih 931.

Samo u prvom poluvremenu je Southampton kompletirao 477 dodavanja što je najviše u Championshipu otkako su ti podaci dostupni. 3,000 navijača koji su otišli na put od 8 sati kako bi bodrili Southampton u gostima su se vratili kućama zadovoljni jer ovakvu igru svoga kluba nisu gledali jako dugo. Pa makar ona bila u Championshipu.

Komentari

Povezano