Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Southampton rutinskom pobjedom ušao u finale doigravanja

Drugi polufinalni par doigravanja engleskog Championshipa odigrao se večeras. Na St. Mary’s stadionu igrači Southamptona su pobijedili West Bromwich Albion rezultatom 3:1.

Prva ozbiljna prilika došla je u 16. minuti. David Brooks je dobio loptu u kaznenom prostoru, ali je pogodio desnu stativu. Opet je Brooks pokušao opasnije u 30. minuti, s velike udaljenosti je pogodio donji desni kut, no Alex Palmer odlično brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu pao je prvi pogodak. U 50. minuti strijelac je bio William Smallbone. Na rubu šesnaesterca ga je pronašao Brooks dobrim dodavanjem, a Smallbone je od tamo pogodio gornji desni kut. U 64. minuti Darnell Furlong je naletio na odbijanac, no udarac pod prečku odlično brani Alex McCarthy.

U 70. minuti gosti još jednom prijete. Cédric Kipré je pucao glavom nakon dobrog ubačaja iz slobodnjaka, ali je lopta prošla pored lijeve stative.

U 78. minuti Southampton udvostručuje vodstvo. Flynn Downes je pronašao Adama Armstronga na rubu kaznenog prostora, a on je sjajnim udarcem pogodio donji desni kut. U 86. minuti Armstrong još jednom zabija. S bijele točke je pogodio desnu stranu gola.

Gosti su za sam kraj zabili pogodak utjehe. Kipré je u 98. minuti iz ubačaja iz kuta pogodio glavom loptu u lijeve rašlje. U finalu doigravanja za promociju u Premier League, domaćine čeka Leeds United.

Komentari

Povezano