Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Southgate: “Razmišljao sam trebam li zamijeniti Bellinghama”

Engleska je uz puno muke svladala Slovačku u osmini finala Europskog prvenstva u Njemačkoj. Slovaci su poveli golom Ivana Schranza u 25. minuti i vodili sve do samog kraja, a onda je u petoj minuti sudačke nadoknade Jude Bellingham škaricama zabio izjednačujući pogodak.

Prolazak je donio Harry Kane u prvoj minuti produžetka kada je zabio za pobjedu i četvrtfinale gdje ih čeka Švicarska. Bez obzira na to, Englezi su izgledali poprilično loše, a svoje dojmove podijelio je i izbornik Gareth Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako sam ponosan na igrače i pobjednički duh koji su pokazali. Svi koji su igrali pomogli su da prođemo i to je napravilo razliku. Bellingham je zabio fantastičan pogodak, razmišljali smo trebamo li ga zamijeniti, ali znate da je on sposoban za takve trenutke. U prvom poluvremenu nismo uspijevali pronaći prava rješenja, dok smo u drugom to radili bolje.

Zatim se dotaknuo i strijelca drugog gola.

Kane je izvanredan strijelac, jako dobro vodi momčad. Bio je izuzetan kao kapetan i pomogao je da zadržimo stabilnost. On je to već prošao, a mlađi dečki će pamtiti ovu noć.

Komentari

Povezano