Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Španjolci lako protiv Srbije, Škoti do boda protiv Portugala

Osim utakmice Hrvatske i Poljske, večeras smo vidjeli i još tri utakmice Lige A u Ligi nacija. U skupini A Škotska je ugostila Portugala, dok su se u skupini D sastali Španjolska i Srbija te Švicarska i Danska.

Susret na Hampden Parku u Škotskoj završio je bez pobjednika rezultatom 0:0 što je ostavilo pitanje o prvoplasiranom u našoj skupini veoma otvorenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska je na Estadio Nuevo Arcánge sa uvjerljivih 3:0 svladala Srbiju. Aymeric Laporte je doveo Španjolce u prednost u petoj minuti kada je nakon ubačaja bio najviši u skoku i zabio glavom. Alvaro Morata propustio je u 54. minuti priliku zabiti s bijele točke, ali iskupio se u 65. minuti krasnim pogotkom s ruba kaznenog prostora.

Pogotke Španjolske pogledajte OVDJE.

Srbija u 76. minuti ostaje s igračem manje jer je Strahinja Pavlović kao posljednji igrač u obrani zaustavio izglednu situaciju, a iz slobodnog udarca koji je bio posljedica toga prekršaja sjajno je pogodio Alejandro Baena.

Na Kybunparku su Švicarska i Danska odigrale su zanimljiv susret koji je završio rezultatom 2:2. Švicarska je povela u 26. minuti kada je Remo Freuler dočekao odbijenu loptu koju je zakucao u bliži kut. Gustav Isaksen poravnao je rezultat odmah nakon što su Danci krenuli s centra i dugom loptom uhvatili Švicarce na spavanju.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Švicarska je ponovo povela, a strijelac je ovoga puta bio Zeki Amdouni s bijele točke. Za konačnih 2:2 zabio je Christian Eriksen u 69. minuti s pet metara udaljenosti nakon brze kombinacije Danaca pred protivničkim golom.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano