Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Španjolci uvjerljivom pobjedom završili pripreme za Njemačku

Španjolska nogometna reprezentacija je s uvjerljivih 5:1 slavila nad reprezentacijom Sjeverne Irske. Na Estadi de Son Moixu Španjolci su završili svoje pripreme pred Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Nije se dugo čekalo na prvi pogodak, a gostujuća momčad je povela već u 2. minuti. Caolan Boyd-Munce je poslao odličnu loptu iz slobodnog udarca, a Daniel Ballard je glavom iz blizine zabio za prvo i posljednje vodstvo svoje momčadi večeras. Nacho Fernández je u 12. minuti dodao loptu Pedriju koji s 25 metara pogađa u donji lijevi kut za poravnanje rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 18. minuti domaćini zabijaju još jedan. Jesús Navas je uputio prekrasan ubačaj, a glavom ga je dočekao Álvaro Morata čiji se udarac odbio od lijevu stativu u gol. Nije bilo naznake stajanja i u 29. minuti zabili su i treći. Nico Williams je proigrao na lijep način Pedrija koji je pospremio loptu uz desnu stativu. Na četvrti pogodak se čekalo samo šest minuta, Lamine Yamal je odlično asistirao za Fabiána Ruiza, a on je zabio po sredini gola.

U drugom dijelu, uz puno zamjena, smanjio se tempo Španjolaca. U 60. minuti Yamal je započeo akciju, a dovršio je Mikel Oyarzabal odličnim udarcem u desnu stranu gola. U 73. minuti pokušali su gosti opasnije, ali Isaac Price je promašio zicer unutar kaznenog prostora. U 79. minuti Joselu je isto pokušao iz blizine, no taj pokušaj je završio iznad prečke.

Sve u svemu, očekivana dominacija Španjolske reprezentacije i dobra priprema pred Njemačku. Prvi protivnik im je upravo Hrvatska, a igraju 15. lipnja u 18 sati. Sudeći po zadnje dvije predstave, izbornika Zlatka Dalića čeka pravi izazov u Berlinu.

Komentari

Povezano