Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Španjolska pobjedom i Škotska remijem zatvorili kvalifikacije za EURO

Nakon što su osigurali plasman na EURO, Španjolska i Škotska su odigrali posljednje utakmice u kvalifikacijama. Škotska je na svom terenu dočekala Norvešku u susretu s čak šest pogodaka.

Aron Donnum je u trećoj minuti doveo Norvešku u vodstvo, ali deset minuta kasnije je John McGinn iz kaznenog udarca izjednačio rezultat. Jorgen Strand Larsen je u 20. minuti zabio za novo vodstvo Norveške te je Leo Ostigard postigao autogol u 33. minuti zbog kojeg smo na poluvrijeme otišli s izjednačenim rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuart Armstrong je u 59. minuti zabio na asistenciju McGinna. Izgledalo je da će to biti pogodak koji će Škotskoj donijeti pobjedu, ali četiri minute prije kraja je Mohamed Elyounoussi zabio za konačnih 3:3.

Španjolci su na svom terenu prilično rutinski svladali Gruziju. Domaćin je poveo u četvrtoj minuti kada je Robin Le Normand glavom pospremio ubačaj iz prekida. Šest minuta kasnije je Khvicha Kvaratskhelia zabio za 1:1 što je bio konačan rezultat prvog dijela.

Španjolci su svoju dominaciju nastavili u drugom dijelu te su u 55. minuti došli u vodstvo pogotkom Ferrana Torresa kojem je to bio 18. gol u samo 40 nastupa za Španjolsku. U 72. minuti je Luka Lochoshvili postigao autogol za konačnih 3:1 i slavlje Španjolaca.

Komentari

Povezano