Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sparta se vratila u Ligu prvaka i razbila Salzburg, Bologna i Shakhtar bez pogodaka

Prvo kolo nove Lige prvaka i danas se odigralo. Sparta Prag je ugostila RB Salzburg na epet ARENI te pritom slavila rezultatom 3:0. Bologna i Shakhtar na Rentao Dall’Ari nisu pružili susret pun pogodaka te je došlo do prve podjele bodova u ovom natjecanju nakon rezultata 0:0.

Sparta je odmah na domaćem stadionu pokazala zube i zabili su prvi pogodak već u 2. minuti, a strijelac je bio Kaan Kairinen. Drugi pogodak je stigao prije kraja poluvremena i u 42. minuti Victor Olatunji se snašao i lijepo pospremio loptu iz teške pozicije. U 58. minuti Qazim Laci je stavio točku na i, zaključivši slavlje češkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bologni nismo imali priliku vidjeti golove. Trenutak utakmice je svakako bio prekršaj Stefana Poscha u drugoj minuti što je rezultiralo kaznenim udarcem za Shakhtar. No, Georgiy Sudakov nije uspio nadmudriti Łukasza Skorupskog koji je odlično obranio vrata domaćina.

Utakmica nije bila pretjerano zabavna, a domaća momčad je uglavnom imala opasnije šanse na gostujući gol. Ipak, nije rezultiralo pogotkom.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano