Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Split putovao do Beograda više od 10 sati pa izgubio od Crvene zvezde

Nakon uzbudljivog susreta Zadra i velike, iznenađujuće pobjede u sjajnom ambijentu protiv Partizana, u drugom dalmatinsko-beogradskom obračunu ipak nije bilo novih šokova, a košarkaši Crvene zvezde uvjerljivo su slavili protiv Splita.

Žuti su za Beograd krenuli autobusom u subotu navečer iz Splita, po pobjedi protiv Zaboka u domaćem prvenstvu, a na destinaciju su stigli tek jutros oko 7 sati ujutro, nakon više od 10 sati vožnje, pa shodno tome nije bilo ni za očekivati neki jači otpor Crveno-belima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica koja se nije igrala u Areni niti Pioniru već hali FMP-a u Železniku zbog preklapanja u rasporedu od prve je sekunde bila jednosmjerna, čak i bez Zvezdinog playmakera Miloša Teodosića koji je za ovu utakmicu bio odmoren.

Zvezda je tijekom prve dvije četvrtine održavala prednost od nekoliko koševa, da bi se u 19. minuti po prvi puta odvojila na dvoznamenkastu razliku + 11, a poluvrijeme završila s +13.

Do kraja treće četvrtine bilo je +20, a do samog kraja Split se nije uspio više približiti, pa je završilo konačnih 89:67.

Najviše koševa kod poraženih postigao je Shannon Shorter sa 17, dok je kod pobjedničke ekipe Mike Tobey postigao 24 koša i nadodao 6 skokova.

Split idući susret igra za 5 dana protiv SC Derbyja, dok Crvenu zvezdu čeka euroligaško gostovanje kod Panathinaikosa, pa domaći susret protiv Igokee.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano