Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Split se namučio u Sinju, nova sjajna partija Bundovića za Cibonu

Danas je kompletirano 19. kolo hrvatske Favbet Premijer lige slavljem favorita u četiri odigrane utakmice.

Košarkaši Splita su gostovali u Sinju kod Alkara te su tijesno pobijedili rezultatom 91:86. U porazu Alkara se istaknuo Andrija Blatančić s double-double učinkom od 21 poena i 11 skokova, a tomu je pridodao i osam asistencija. S druge strane Splićane je do pobjede predvodio Lewis Sullivan s 15 poena, a vrijedni napomene su Toni Perković s devet asistencija i Tomo Vuko s double-double učinkom od 11 poena i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je u KC Dražen Petrović ugostila Dubrovnik te uvjerljivo pobijedila rezultatom 83:55. Ključna je bila druga četvrtina u kojoj je domaći sastav pobijedio s čak 23:8 te su na predah otišli s prednošću od 21 poen razlike (42:21). Ostatak susreta su rutinirano priveli kraju, a “Vukove” je do pobjede predvodio Filip Bundović s 22 poena i osam skokova, dok je Krešimir Radovčić nadodao učinak od 12 poena, devet skokova i sedam asistencija. U porazu Dubrovnika se istaknuo Tomislav Cvitković sa 17 poena i šest skokova.

Škrljevo je na domaćem terenu pobijedio Bosco rezultatom 98:91, a kontrolirali su gotovo cijelu utakmicu. Domaćini su u tri od četiri četvrtine bili bolji protivnik i sasvim zasluženo upisali novu pobjedu, a do novog trijumfa su ih predvodili Noa Svoboda i Nikola Stanojević s učinkom od 23 poena i pet skokova, odnosno 22 poena, devet skokova i sedam asistencija. U poraženoj momčadi se istaknuo Borna Katanović s 21 poenom.

Košarkaši Dinama su na domaćem terenu uvjerljivo slavili protiv Dubrave rezultatom 100:89. Dinamo je kontrolirao čitav susret, a do pobjede ih je predvodio Ivan Vučić s 28 poena i devet skokova, dok je Filip Kraljević upisao double-double učinak od 20 poena i 15 skokova. U porazu Dubrave se istaknuo Toni Ročak koji je ubacio 23 poena, uhvatio osam skokova te imao pet ukradenih lopti.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano