Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Split slavio kod Cibone za “jedinicu” u doigravanju

Liga za prvaka košarkaške Premijer Lige je iza nas, a startnu jedinicu u doigravanju imati će momčad Splita, koja je u Draženovom domu slavila protiv Cibone s 81:76.


Vrlo raspoloženi bili su splitski Amerikanci – Lewis Sullivan ubacio je 20 poena, 17 je dodao Tyrell Nelson, a jedan manje Shannon Shorter. Double-double je kod Cibone ubilježio Krešimir Ljubičić s 21 poenom i 11 skokova, dok je 19 poena ubacio Borna Kapusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Cedevita Junior je u zagrijavanju za playoff savladala Šibenku s 86:78, budući da će se ove dvije momčadi susresti u četvrtfinalu. Po 21 poen su za domaćine ubacili Krunoslav Simon i Emir Šabić, dok su za Šibenku po 17 ubacili kapetan Pavao Paić te Luka Skorić.


Zadar je do pobjede na gostovanju kod Furnira stigao preokretom u posljednjoj četvrtini, budući da su u nju ušli sa zaostatkom 56:50. Domaćini su prvi koš iz igre u posljednjoj četvrtini ubacili nakon 8 minuta, te shodno tome izgubili i prednost, pa je na koncu Zadar slavio sa 76:66. Juan Davis je sa 14 poena predvodio Zadar, dok je za Furnir 15 ubacio Filip Bjelanović.

Komentari

Povezano