Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Split u Zagrebu pregazio Cibonu

Iako krajnji rezultat to ne sugerira, košarkaši Splita suvereno su promarširali Draženovim domom i ostavili Cibonu daleko od bilo kakve šanse za pobjedom u 17. kolu FAVBET Premijer Lige.

Neizvjesnost je na susretu trajala svega prvih nekoliko napada, a Žuti su poenima Shannona Shortera nakon manje od pet minuta igre već stigli do dvoznamenkastih 14:4. Pogled na semafor nakon prvih deset minuta bio je veoma ružan za Cibonine navijače, budući da je na njemu svijetlilo 29:10 u korist Splita, a nakon pet minuta igre u nastavku i nestvarnih 44:16, da bi na poluvremenu gosti imali ogromnih 59:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću prednost Splićana od 33 poena prednosti (32:65) postavio je Boris Tišma u 24. minuti, nakon čega gosti lagano spuštaju papučicu s gasa, što Vukovi koriste i na koncu stižu potpuno ublažiti poraz, ubačajem Domagoja Vukovića u posljednjem napadu na susretu za 85:72.

Toni Perković s 15 te Tišma s 14 poena bili su najučinkovitiji igrači Splita, dok se kod Cibone s 25 ubačaja istaknuo Ivan Majcunić.

Komentari

Povezano