Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

KK Splitu pobjeda u derbiju kola

Najzvučniji susret 3. kola košarkaške FAVBET Premijer Lige odigran je večeras u dvorani Osnovne škole Trnsko u istoimenom zagrebačkom kvartu, gdje je Cedevita Junior u ulozi domaćina ugostila košarkaše Splita, koji se kući u najveći dalmatinski grad vraćaju s punim plijenom.

Obje momčadi u susret su ušle lišeni usluga startnih centara – Josipa Sobina kod Cedevite Junior te Barreta Bensona kod gostiju. U prvom smo poluvremenu gledali dosta efikasnu, ali i izjednačenu košarku, uz blagu dominaciju Vitamina na koncu prve te bljesak Žutih na kraju druge četvrtine, te se na veliki odmor otišlo s vodstvom gostiju 53:49.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s osobnim pogreškama visoke linije domaćina došli su do izražaja sredinom treće četvrtine, kada Splićani to iskorištavaju te odlaze na dvoznamenkastu prednost koju do posljednje sirene sa semafora u kultnoj dvorani u Trnskom nisu ispuštali.

U konačnih 95:83 Antonio Jordano je ubacio 19 poena, a David Škara 14 uz sedam skokova, dok se kod Cedevite s 15 poena istaknuo Tahj Eaddy.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano