Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Sporting i Atalanta remizirali, Pašalić na klupi

U osmini finala Europske lige susreli su se Sporting CP i Atalanta. Portugalci su kod kuće došli po pobjedu, pogotovo s obzirom na njihovu sjajnu sezonu i dobre izglede za titulu. Atalanta je s druge strane šesta u Serie A, ali uvijek nezgodan protivnik u knockout fazi natjecanja.

U 17. minuti domaćini su složili ubojiti kontranapad kojeg je pogotkom zaokružio Paulinho. Protivnici su vjerojatno na njegovoj poziciji očekivali Viktora Gyökeresa, no 31-godišnji je Portugalac pokazao da je on dobar izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta je blizu izjednačenja došla kada je Emil Holm pogodio vratnicu, a uspješniji su bili u 39. minuti preko Gianluce Scamacce. Veliku je grešku napravio Eduardo Quaresma u obranili, a Talijan je to efektno kaznio.

U nastavku smo vidjeli još dvije vratnice. Za Atalantu je zatresao Ademola Lookman u 60. minuti, a za Sporting ju je glavom zatresao Sebastian Coates samo dvije minute poslije.

Za goste je najbolju priliku do kraja imao Sead Kolašinac kada je glavom gađao pokraj gola, no bio je neprecizan. Prvi je susret tako završio remijem, a pobjednik će se tražiti na uzvratu u Bergamu. Naš Mario Pašalić utakmicu je gledao s klupe.

Komentari

Povezano