Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Spursi prekinuli crnu seriju, a LeBron James ovakav poraz ne pamti još od 2018.

San Antonio Spursi su, za razliku od Detroit Pistonsa, uspjeli prekinuti svoj negativan niz od 18 uzastopnih poraza. Sinoć su pobijedili LA Lakerse rezultatom 129:115 i tako prvi put od početka studenog stigli do pobjede.

Nakon što su dobro krenuli u sezonu i upisali tri pobjede u prvih pet utakmica, Spursi su zaredali s porazima što je rezultiralo najduljim periodom bez pobjede u njihovoj povijesti. Posljednji put prije ove utakmice su slavili još 2. studenog, a unatoč sinoćnjem slavlju i dalje su posljednja ekipa zapada s omjerom 4-20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pick ovogodišnjeg drafta, Victor Wembanyama, upisao je 13 poena, 15 skokova, pet asistencija te po dvije blokade i ukradene lopte. Bio je ovo prvi sraz između LeBrona Jamesa i mladog Francuza. James je imao bolju individualnu statistiku pošto je svoj nastup završio s 23 poena, sedam skokova i čak 14 asistencija, ali unatoč tome Wembanyama je ovaj put izašao kao pobjednik.

Zanimljivo, James je prvi put još od 2018. izgubio u svojem prvom susretu protiv igrača koji je izabran kao prvi pick na draftu. Posljednji kojem je to uspjelo do sinoć bio je Markelle Fultz igrajući za momčad Philadelphia 76ersa.

Komentari

Povezano