Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Square i Novo Vrijeme upisali nove pobjede

U petak je započelo drugo kolo SuperSport HMNL u kojoj smo vidjeli dvije utakmice. Novo Vrijeme je na svom terenu dočekalo Vrgorac u „Svebiokovskom derbiju“ te je Square išao u goste Futsal Puli.

Novo Vrijeme je neporaženo u posljednjih šest međusobnih susreta protiv Vrgorca te se ta praksa nastavila i jučer. Marin Sesar je odigrao impresivno prvo poluvrijeme u kojem je postigao dva pogotka. Prvo je na asistenciju Tonija Jelavića zabio u trećoj minuti, pa je u 12. minuti povećao prednost momčadi iz Makarske na 2:0. Odmah u sljedećoj minuti je Duško Martinec smanjio na 2:1 što je bio konačan rezultat prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugome poluvremenu je Novo Vrijeme uspjelo postići još jedan pogodak i tako riješiti pitanje pobjednika. Sesar je pucao u nadi da može doći do hat-tricka, ali njegov udarac brani Senad Poračanin koji odbija loptu do Lime. Brazilac je natrčao na odbijenu loptu i zabio za konačnih 3:1. Ovo je Limi bio prvijenac u dresu Novog Vremena.

U Puli je Futsal Pula dočekala Square. U utakmici je palo čak šest pogodaka te je igrač prevage bio Brazilac Guilherme Dos Santos. Guilherme je u 10. minuti asistirao za pogodak Harona Džankovića te je Square otišao na poluvrijeme s prednošću 0:1. Echeverry je nastavio odličnu formu iz prvog kola pa je u 25. minuti na asistenciju Manola Bilića izjednačio rezultat.

Nakon toga slijedi blitzkrieg Guilhermea koji je u 29. minuti zabio za 1:2 te je minutu kasnije asistirao za pogodak Gordana Duvančića. Puležani su do kraja susreta igrali s golman-igračem te su pritisnuli goste. Blasquez Pacheco je u posljednjoj minuti uspio smanjiti rezultat, ali Hrvoje Cvjetković je ubrzo nakon postigao pogodak u praznu mrežu za konačnih 2:4 i slavlje momčadi iz Dubrovnika koja će barem večeras biti na prvom mjestu prvenstvene ljestvice.

Tablice omogućuje Sofascore

Sutra su na rasporedu preostale tri utakmice 2. kola. Olmissum dočekuje Uspinjaču, Dinamo igra protiv Torcide te Osijek ide u goste Crnici.

Komentari

Povezano