Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Square propustio zauzeti prvo mjesto remijem u Makarskoj

Danas je u Makarskoj odigrana posljednja utakmica prije zimske pauze. U sklopu devetog kola SuperSport HMNL-a su se susreli Novo Vrijeme i Square. Prošle sezone je u oba međusobna susreta slavio današnji domaćin koji se nadao da može nastaviti taj niz i tako se približiti vrhu ljestvice.

Prvih 17 minuta su mreže mirovale, ali smo zato u posljednje tri minute prvog dijela vidjeli dva pogotka. Prvo su gosti u 17. minuti poveli autogolom Vitora Da Silve, ali je Toni Jelavić postigao „bombu“ 53 sekunde prije kraja prvog dijela za 1:1 što je bio konačni rezultat prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 22. minuti Jelavić je došao do svog drugog pogotka na susretu za preokret domaćina. Pet minuta kasnije Vitor Da Silva se iskupio za svoj autogol te je u dvije minute postigao dva gola za 4:1 prednost Novog Vremena. Kada je izgledalo da će Novo Vrijeme rutinski upisati pobjedu, Square se vratio u igru golovima Hrvoja Cvjetkovića i Marka Kuraje u 28. i 32. minuti.

Na kraju susreta je Square pokušao doći do izjednačenja igrajući s golman-igračem te su uspjeli doći do izjednačujućeg gola kada je Mirko Hrkać zatresao mrežu u 38. minuti udarcem van kaznenog prostora za konačnih 4:4 i podjelu bodova.

Komentari

Povezano