Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Square uvjerljivo pobijedio Uspinjaču te se izjednačio na vrhu tablice

U posljednjoj utakmici osmog kola SuperSport HMNL-a je Square na svom terenu dočekao Uspinjaču Gimku. Gosti iz Zagreba su zbog vremenskih neprilika imali problema doći do Dubrovnika, pa je početak utakmice kasnio skoro sat vremena. Square je bio veliki favorit u ovom susretu te je taj status opravdao u potpunosti.

„Gospari“ su riješili pitanje pobjednika već u prvome poluvremenu koje je završilo rezultatom 4:0. Maro Đuras je postigao dva pogotka te su se u strijelce upisali Mirko Hrkać i Lasi Lintula. Lintula je do svog drugog pogotka na susretu došao u 30. minuti, a minutu kasnije je Đuras zabio za svoj hat trick i 6:0 prednost domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su došli do počasnih pogodaka u 35. i 36. minuti preko Martina Šundova i Maria Crnčevića, ali posljednji pogodak na susretu je ipak zabio Square. Bila je 37. minuta, a priliku iz kontranapada je realizirao sjajni Đuras koji je tako postigao svoj četvrti pogodak na susretu za konačnih 7:2. Uspinjača je imala priliku u posljednjoj minuti ublažiti poraz, ali Lovro Cigler je iz akumuliranog udarca pogodio gredu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano