Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Square uz manje poteškoće svladao Osijek i bodovno se izjednačio na vrhu tablice

Posljednja utakmica u petak u sklopu šestog kola SuperSport HMNL-a je bila između Squarea i Osijeka. „Gospari“ su bili osjetni favorit u ovom susretu, ali gosti su prvi poveli u sedmoj minuti Mateja Špionjika. Međutim, Square je pogocima Mare Đurasa, Guilherme Dos Santosa i Mirka Hrkaća do poluvremena preokrenuo rezultat te je na semaforu za vrijeme odmora pisalo 3:1 za domaće.

Osijek se vratio u igru u 32. minuti kada je Filip Petrušić kontranapad gostiju okrunio pogotkom za 3:2. Gosti su do kraja susreta pokušali izjednačiti igrajući s golman-igračem, ali Square je bio taj koji je postigao zgoditak. Marko Kuraja je u posljednjoj minuti susreta izašao sam na golmana-igrača koji se nije promijenio s Vanjom Blagojevićom te zabio za konačnih 4:2 i slavlje domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square se s ovom pobjedom bodovno izjednačio na vrhu s Futsal Pulom i Dinamom koji su također jučer igrali. Ove tri ekipe imaju po 13 bodova, ali „Gospari“ imaju najlošiju gol razliku. S druge strane, Osijek ostaje na predzadnjem mjestu u ligi; „Bijelo-plavi“ imaju samo tri boda nakon šest odigranih utakmica. Kolo sutra zatvaraju Olmissum protiv Crnice i Torcida protiv Vrgorca.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano